CARPE DIEM

24.11.2008 Prešov

Hlavná 95, Prešov, tel. -fax. : 051 7723051, ks.meid-eprac@meid-eprac, www.carpe-diem.sk
Hotel Carpe Diem nachádzajúci sa v historickom centre mesta v kompletne zrekonštruovanej budove z 15. storočia ponúka vysoký štandard ubytovania, luxus a priateľskú atmosféru. Je to hotel európskej úrovne, zariadený vysoko kvalitným nábytkom a doplnkami tak, aby spĺňal kritéria náročnej medzinárodnej a bussines klientely.
Hotel ponúka možnosť výberu z niekoľko typov izieb, ktoré sú tématicky zariadené podľa ich názvu: Rím, Viedeň, Londýn, Benátky, Paríž, New York, Barcelona, Praha, Bratislava, Bussines, Art Galery, Romantika, Jar, Leto, Jeseň, Zima.

CARPE DIEM je štýlová reštaurácia a kaviareň, situovaná v historickom centre Prešova. Pre hostí slúži kaviareň, vinotéka a útulná terasa nádvoria ako i reštaurácia v pasáži. Každý detail je premyslený, vhodne vsadený do tohto prostredia a ladí s okolím. Pre tých, ktorý sa radia medzi gurmánov, je na poschodí veľmi elegantne a vkusne zariadená reštaurácia \"SUPERIOR\".

Otváracie hodiny
Po - Pi 8:00 - 23:00
So 9:00 - 23:00
Ne 10:00 - 23:00

SUPERIOR je samostatná reštaurácia s kapacitou cca 40 osôb. Nachádza sa na poschodí a má vlastný nápojový a jedálny lístok. Je určená prevažne pre biznis klientelu, slávnostné príležitosti, firemné akcie, ako aj romantické pesedenie pre dve osoby. Pre túto reštauráciu šéfkuchár vytvoril jedálny lístok s novými špecialitami. Vínna karta ponúka široký výber kvalitných slovenských a zahraničných vín.

Otváracie hodiny
Denne 11:30 - 23:00
 

Vyberte región